maanantai 4. tammikuuta 2016

Onnea Kht Kkpt!

Moi, Ansku taas täällä! Tänään Kht Kkpt täytti kuusi vuotta, jonka kunniaksi yhteys postaus molempien omista näkemyksistä.

Aamulla puin päälleni oma tekemäni kht kkpt paidan <3 No sitten kävelin alakertaan ja söin sekä löhöilin sohvalla. No sen jälkeen pitkän löhöilyn jälkeen hevoset valmiiksi yhteys kuvaa varten. Ruseteilla, sulilla ja erikoisimmilla kampauksilla ne koristelin ja suitset laitoin niille myös päälle.

No siinä vierähti pari tuntia taas ja Möhkis ja hänen pikkusisarensa Sallukka tulivat meille mukanaan suuri joukko poneja ja hevosia. Menin koirani kanssa siis vastaan ja autoin hiukan kantamisessakin.

Hahmoteltiin ponit sitten puuhun ja otettiin kuvia molemmat, minä ja Möhkis.

Syntymäpäivä lauluja ei laulettu, mutta juhlistettiin kuitenkin viemällä ponit yhdessä kuvaan.

Melkein koko ponipoppoo kasassa!

Inkkariponit Maisa ja Tikru

Ponitammat Daisy ja Trion turpa

Pojut Tofu ja Rasmus

Luna, aika villin näköinen tässä kuvassa vaikka oikeasti vain harvoin villinä, sillä Sallukan oma hevonen.

Sekaisin olevia hevosia ja poneja, vaikkakin kaikki yhtä tärkeitä, tai no meneehän Misty aina yli muiden :D




Kynttilä Xd
Artsy kukka kuva
------------------------------------------------------------
Intiaaniponskit olivat tällä kertaa yli oikeutettuja ;)
Otin niistä siis ylimääräisiä kuvia.








~Ansku~




 Moi täältäkin tallin puolelta! Juu tosiaan, onnea kht KKPT! <3 Minulla nyt ei erikoisempi päivä tänään ollut. Heräsin ja puin normaalit arkipäivä vaatteeni :) Ja tosiaan minäkin söin aamupalan ja menin löhöilemään sohvalle sen tunnin xD Sitten menin koirani Niilon kanssa tunnin lenkille :) Sitten jälleen tulin sisälle ja  menin tietokoneelle xDD Ja sen jälkeen jälleen kerran ulos telmimään Niilon kanssa, niin vain se aika hurahti ja aloin pikkusiiskon Sallukan kanssa harjaamaan heppoja. Menimme poneinemme Anskulle kuvaamaan niitä. Sen jälkeen muuten oltiin ihan jäässä... Joten menimme pelaamaan MonoPoly:a :) Kun tuli aika lähteä kotiin, siivosimme MonoPoly:n ja lähdimme. Mutta ennen ihan kotiin menoa kävin hakemassa niilon ja menimme Anskun kanssa pienelle iltakävelylle Cindyn (Anskun koira) ja Niilon kanssa :) Mutta kuvia en voinnut ladata vielä tietokoneelle, koska kamerasta loppui akku... Mutta laitan seuraavaan bloggaukseen niitä kuvia :) Ja vielä haluan sanoa sinulle, Ansku: On ollut/olla ihanaa pitää kepparitallia kanssasi, olet minulle tärkeämpi kuin BFF <3 Olemme kokeneet molemmat hyviä hetkiä, mutta yhdessä parhaita! <3 Ehän ikinä hylkää minua, tai kht Kultakavionponitallia, ethän? :3 <3333333


~Möhkis~






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti